Les aventures extraordinàries...

17 mayo 2006

Ser del Barça és el millor que hi ha

No me'l podia perdre i tot i veure-ho ben negre, al final ha valgut la pena. Visca el Barça!!!!
Aquí tots anàven amb nosaltres i és que aquest equip es mereixia aconseguir el reconèixement de ser el millor d'Europa (i del món?).

Celebreu tant com pogueu aquesta victòria que poques vegades tenim la oportunitat de sortir al carrer i veure la resta de la ciutat rient i cridant les mateixes cançons. Penseu que aquí, després del partit, només em queda passejar somrient i xiulant l'himne del Barca, però no hi ha amb qui cantar i cridar....

Força Barça!!!!!

Afortunats som d'haver pogut viure les dues copes d'Europa, hi ha qui no en va celebrar mai cap.

2 Comments:

At 1:27 a. m., Blogger peig said...

olé Barça, olé !!! plas, plas plasplasplas. olé Barça, olé !!! plas, plas plasplasplas. olé Barça, olé !!! plas, plas plasplasplas. olé Barça, olé !!! plas, plas plasplasplas.
Ahír al vespre, al Shariff, va ser increïble, nervis, patiment, desesperació, felicitat, més felicitat, i al minut 93 l'EXTASIS.
Si ja estàvem contents de ser del Barça quan les coses no anàven gaire bé. Ara que som el millor Equip del món amb dos lligues i la Champions a la butxaca es tot un orgull ser culé.
FELICITATS PER TOTS NALTROS.

 
At 2:28 a. m., Blogger Marc said...

Guanyar, mola mazo. Anar a París, veure la final i perdre, mira, pot tenir la seva gràcia, però, joder, guanyar és la òstia. La tornada ens l'hem passat sobant en forma de quatre, però sobant, al cap i a la fi. En fi, supercontents. Força Barça! Per cert, m'han dit que hasta l'Anna Sánchez va cantar l'himne del Barça. Anna, vés amb compte, que això s'encomana! ;-)

 

Publicar un comentario

<< Home